Autor | Poruka |
---|
MisS_Uchiha Diplomac Best Foruma
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 23:31 | |
| Pa on je osniwac Uchiha klana...On je cowek... | |
|
| |
The¤Uchiha's¤Greatest¤Fan Cool si
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 23:45 | |
| xexe...E citala sam bre ono kad Sasuke ubije Itachija!ZNACI STRASHNI SAM RAZOCARANA!!!!!!!!!I jos on umeto da piostane dobar on ode u AKtsuki! | |
|
| |
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 23:49 | |
| A pa to je normalno....Swi se razocaraju kad to procitaju osim mene,ja se nikad nisami necu razocarati...Ali da Madara nije rekao Sasukeu celu istinu on bi bio dobar sad.... | |
|
| |
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 23:50 | |
| axxxx...I prebacio mu moci..Pa msm...Pa msm...Pa nije FER!I zadnja epizoda u mangi je KAKSHI VS PAIN | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 23:51 | |
| Da,joj ja se bash plashim da ce Kakashi da umre...Kako je krenulo izgleda da oce... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 0:17 | |
| axam....Ne moze to tako bwe!!!!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 0:18 | |
| WI PRICATE O GLOOPOM KAKSHIJU??? A MOJA MALA BEBA JE UPROPASTILA SWOJE LEPO LICE!!! SAW JE KRWAW OD ONIH JEBENIH IGLI!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 0:42 | |
| ma bre mi owde pricamo o ozbiljnim stwarima!Ne postoji samo SASUKE u seriji!I ne moze da ti bude beba i da ima prelepo lice on je NACRTAN | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 0:47 | |
| Pfffffffff....Odustani od tog objashnjawanja jer njoj to nemozesh da dokazesh...Ona je totalno poludela i zaljubila se u Sasukea i to je jednostawno tako... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 0:50 | |
| da brate,ali preteruje.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 1:16 | |
| aaa uhwatila sam was na delu!!! ogowarate me, a??? sSto swi kazZete da preterujem??? :i`m stupid: o da brano looda samMmMmMmMmMmM...!!! crazy in LoVeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oh da za mene postoji samo on!!! zbog njega i gledam naruta!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 14:30 | |
| ............................................................................NO COMENT | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 15:02 | |
| a sSto ,,NO COMENT''*? pa sasuke je basS sladak jel da!?! msm prirodna selekcija...sSta reci... nego da je...PRESLADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!! KAD PORASTEM ZAPROSIĆE ME I IMACEMO 3 DECE I 5 KUCA U PRELEPOM ZAMKU U PARIZU (gradu ljubawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 15:03 | |
| nego da se wratimo na temu...sSta smo ono besSe poceli da pricamo...ah da kako je sasuke najsladji ne samo u crtaću nego je i najsladji na celom swetuuuuuuuuuuuuu!!! |
|
| |
*$Black Princes$* Izgubljen/a
Datum upisa : 26.04.2008 Godina : 27 Broj poruka : 31 Lokacija : #Sa DuL $ UcKeR FoReVeR# Job/hobbies : ...slusanje muzike,spavanje... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 2 Nov 2008 - 22:25 | |
| Najsladji je u crtacu,ali na celom svetu je najsladji Ucker!!!!!!! :fsdgfdg: P.S. Koja je proslost od Nejija odnisno te njegove porodice ,jer sam danas gledala 60 epizodu i nista ne kapiram!!!!!? :wave: | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 3 Nov 2008 - 0:29 | |
| Pa Neji je iz Hyuuga klana,iz istog klana kao Hinata...E sad u Hyyga klanu postoje 2 porodice,glawna porodica i ona koja nije glawna (ne znam tacno kako se zowu) i Neji je iz one Ne glawne porodice,a ta porodica je imala obawezu da cuwa i brani Glawnu porodicu...Nejijew otac se zrtwowao da bi spasio glawnu porodicu i od tad Neji misli da je glawna porodica slaba i da je njegowa obaweza da ih shtiti...A Hinata je htela da mu dokaze da GLawna porodica nije slaba i da mogu sami da se brane,i da ljudi mogu da se menjaju,ali na kraju Neji owara oci tek kad se borio sa Naruom.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 3 Nov 2008 - 0:31 | |
| Eto kako wam ej lepo objasnila Brana..A inace na engleskom se kaze branch family a na srpskom bi se reklo sporedna | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 3 Nov 2008 - 0:33 | |
| Ma spawa mi se jedwa gledam tako da nisam mogla da se seim toga...Pola sata sam razmishljala kako da sklopim obicnu recenicu... A swe shto wam treba ima na sajtu http://naruto.wikia.com/wiki/Main_Page samo ukucate ime lika i dobijete swe o njemu... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 3 Nov 2008 - 1:07 | |
| oooooooo hwala sooper je!!! ah sam zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAA moja mala autisticna beba me woliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! |
|
| |
*$Black Princes$* Izgubljen/a
Datum upisa : 26.04.2008 Godina : 27 Broj poruka : 31 Lokacija : #Sa DuL $ UcKeR FoReVeR# Job/hobbies : ...slusanje muzike,spavanje... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 3 Nov 2008 - 20:14 | |
| Ti siii loooda!!!!! :aaaaaaaaa: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 4 Nov 2008 - 0:11 | |
| sSto sam looda*? pa on je tako PRESLADAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TE QUERRO... MY CIQUITO DULCE BEBE!!! |
|
| |
jelena*rbd* Izgubljen/a
Datum upisa : 09.05.2008 Godina : 29 Broj poruka : 149 Lokacija : beograd Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 4 Nov 2008 - 0:27 | |
| ja ne gledam ovu seriju....na kom je to kanalu? | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 4 Nov 2008 - 0:38 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 4 Nov 2008 - 1:15 | |
| a moja mala bebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako je preswatka, jel da*? jujuju kako je ziwot okrutan....i crče na kraju.... e brano a hoce oziweti u sledecoj epizodi (tjs. sutra)*? |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 4 Nov 2008 - 1:32 | |
| e Brano ja citala na narutopediji nesto za Paina i nista mi niej jasno..ma nema weze...A ti Sweet_TinkerbeLL_NaTaLiYa sasuke ce narawno oziweti
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naruto...... | |
| |
|
| |
| Naruto...... | |
|