Autor | Poruka |
---|
Milica :) Vip Član
Datum upisa : 08.03.2008 Godina : 28 Broj poruka : 16643 Lokacija : in my dreams* Job/hobbies : swe i swashta Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xexexe
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 19 Sep 2008 - 21:40 | |
| | |
|
| |
MisS_Uchiha Diplomac Best Foruma
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 19 Sep 2008 - 21:42 | |
| Ma skinesh sa neta...ima sajtowa al ih nzm napamet,kad nadjem postawicu... | |
|
| |
Datum upisa : 08.03.2008 Godina : 28 Broj poruka : 16643 Lokacija : in my dreams* Job/hobbies : swe i swashta Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xexexe
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 19 Sep 2008 - 23:13 | |
| oky! hwala! nego...mi spamujemo....no spam za modowe bwe! P.S. ja ne smem nishta da skidam da opet ne zakachim neki wirus..... | |
|
| |
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 19 Sep 2008 - 23:27 | |
| hehe pa ne spamujemo mnogo,ipak swe shto smo pricale se wrti oko naruta...ali dobro necemo wishe... dugo nismo komentarisali likowe ae Deidara on je car,ja ga obozawm,stalno neshto izwaljuje,saw mi je simpaican,jedino me nerwira shto je ubio Gaaru ali hwala bogu da su ga oziweli jer da nisu ja ne bi gleala naruta wishe...tehnike su mu extra,ja bih bash wolela da widim neku exploziju...i one slatke pticice koje prawi,ma saw je super... | |
|
| |
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 20 Sep 2008 - 21:10 | |
| Nikad nisma cula za njega! Videla sam Ochomaru ili kako vec! Vampir! Jel sada Sasuke postao zao? | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 20 Sep 2008 - 21:16 | |
| hehe Orochimaru se pishe,a Sasuke nije sad postao zao,tek ce postati... | |
|
| |
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 20 Sep 2008 - 21:22 | |
| Dobro, aj sam mislila da je yato sto ga je ugriyao yao! | |
|
| |
The¤Uchiha's¤Greatest¤Fan Cool si
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 21 Sep 2008 - 0:41 | |
| Deidara mi je smesan i swe to,ali akd je ubio garru..ma bre htela sam da polomim komp!xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 25 Sep 2008 - 22:26 | |
| | |
|
| |
~*~cute-girl-dulce~*~ Super si
Datum upisa : 14.04.2008 Godina : 29 Broj poruka : 1167 Lokacija : nish Job/hobbies : ples Koliko volite ovaj 4um? : Humor : he.........he.........he.......
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 2 Okt 2008 - 21:57 | |
| gledam owo i extra je...xd | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 6 Okt 2008 - 0:24 | |
| Jeste. Posto onda nisam sada cu da komentarisem one likove sto su se borili:
-Ten-ten: sasvim je ok! Mada se nije proslavila! Navijala sam za nju da pobedi Temari, iako sam znala da ce Temari pobediti! -Temari: pomalo me nervira ali ima ekstra tehnike. -Gara: Nervira me! Ali dobro se bori -Shino: Bas se super bori, ali bube su fuj. -Sakura: Ona je ekstra -Ino: I ona je super, ali Sakura je bolja! -Lee- Bas je super! -Kiba: Nervira me! -Shikamaru: cool bas je ok lik! Jos nisam videla kako se bore Hinata i Neji! Ali znam da ce se njih dvoje boriti jedno protiv drugog! | |
|
| |
_sk8erka_ Izgubljen/a
Datum upisa : 11.07.2008 Godina : 30 Broj poruka : 78 Lokacija : ~my world~ Job/hobbies : izlasci, crtanje, kreiranje, slushanje mjuze... Koliko volite ovaj 4um? : Humor : Bila dva mrava
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 9 Okt 2008 - 22:15 | |
| Meni je ovo samo-glupo. Mada ima jedna dve zanimljive epizode | |
|
| |
The¤Uchiha's¤Greatest¤Fan Cool si
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 9 Okt 2008 - 23:24 | |
| Ju Wessna wideces ti kako te nece nerwirati Gaara!Weruj mi... | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 10 Okt 2008 - 0:00 | |
| Za sad me nervira! Onaj njegov pogled! Ali dobro, tek je pocetak. 30 neka epizoda. | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 10 Okt 2008 - 0:02 | |
| Joj nece te Gaara nerwirati weruj mi...nash kako je on extra lik posle... | |
|
| |
scofield Izgubljen/a
Datum upisa : 10.10.2008 Godina : 30 Broj poruka : 17 Lokacija : Fox River*Beograd Job/hobbies : Madjionicar,Forumer... Koliko volite ovaj 4um? : Humor : Prison Break,LOST...
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 10 Okt 2008 - 22:56 | |
| ubedljivo najbolji crtani ! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 12 Okt 2008 - 15:12 | |
| ja sam postala zawisna od tog crtaca...stwarno taj SaSuKe me izludjuje presladak jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mama mia, umrechu zbog njega ne propusStam nijednu epizodu!!! |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 13 Okt 2008 - 0:34 | |
| Ni ja! Bas je ekstra! a mnogo vise volim muske crtane filmove od zenskih! Obozavala sam da gledam bida men. :) i bejblejd. :) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 14 Okt 2008 - 20:33 | |
| PA NE ZNAM MOZzDA I JESU BOLJI, ALI MENI SE JEDINO NARUTO POSEBNO SWIDJA...MA IPak su mo bolji owi za dewojcice...JoJ ja sam obozZawala one mjAu mackice (POGOTOWO RENE) pa zato wisSe wolim zensKe crtace!!! |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 14 Okt 2008 - 21:49 | |
| Pa dobro, svako ima svoje misljenje... Ali muski su mi zanimljiviji... i Saman King, i oni kao dinosaursi na hepiju... Ne volim winx, i tako te gluposti... Ali Naruto je bas ekstra! | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Sre 15 Okt 2008 - 14:17 | |
| Joj ja WINX ne podnosim tako je glupawo...grrrr nerwira me ma NARUTO i DEATH NOTE su najbolji crtaci ikada naprawljeni... | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Sre 15 Okt 2008 - 19:15 | |
| Death Note nikad cula! Kakav je i o cemu se radi? Gde se daje? | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 16 Okt 2008 - 10:10 | |
| | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 17 Okt 2008 - 17:58 | |
| Mrzi me da citam... ... Joj sad je Naruto krenuo od prve epizode opet! Nije fer! | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 17 Okt 2008 - 18:00 | |
| joj da owi na ultri o5 ponawljaju... ja jedwa cekam sledeci Chapter i Epizodu...stwari su se zakomplikowale dosta... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naruto...... | |
| |
|
| |
| Naruto...... | |
|