Autor | Poruka |
---|
The¤Uchiha's¤Greatest¤Fan Cool si
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 0:37 | |
| | |
|
| |
MisS_Uchiha Diplomac Best Foruma
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 0:49 | |
| Da,shto je swima to cudno?Zowe se L... A shto se Akatsukija tice,oni hoce da zawladaju sweom a za to su im potrebne pare,narawno zele i da se obogate.... | |
|
| |
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 0:50 | |
| e a kakwa je ta anima death note?! | |
|
| |
Maka Prolaznik
Datum upisa : 30.10.2008 Godina : 30 Broj poruka : 467 Lokacija : Beograd,Srbija Job/hobbies : Tenis Koliko volite ovaj 4um? : Humor : Xexexe
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 1:52 | |
| Hvala sto me primate u club..Hehe | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 2:00 | |
| pa swako ej dobrodshao..xexe | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 18:10 | |
| to/ono/ona/on ili sSta je wec tebi lici na moju malu slatku bebicu?!?!?!?!?!??!? o bozZe me sacuwajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj aaaaaaaa jedva cekam da gledam weceras naruta............. a joj moja mawa slatka bebicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
| |
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 18:44 | |
| Eeee... Ti bas volis Sasukea... Pa dobro... mozda ga tvoja ljubav i ozivi... nikad se ne zna... :iii: Salim se... Ja sam gledala sve epizode sto su se prikazale na ultri... Svih 52 epizoda. Mozda sam, eto, jednu propustila... Ali nikada da bude nesto komplikovano, da Sasuke bude zao i tako to... Hoce se na ultri prikazivati i sedece sezone? Ja bhih volela da budu.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 20:15 | |
| ne znam...sto ne geldash na jetixu?tamo ima dalje | |
|
| |
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 20:15 | |
| Da bice josh prewoda na ultri.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 21:26 | |
| e meni je na jexu nekako mnogo gloopawo..... a joj juce sam se takmicila sa nekom malom koja ce wisSe da ljubi sasuke-owU SLIKU, ja ga malo ljubim a malo jednom rukom lupam tu malu u glawu!!! I NARAWNO.....POBEDILA SAMMMMMMMMMMMMMMM :jujuju: |
|
| |
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 22:51 | |
| Na jetixu nema prevod, a znam ja engleski ali mi je ipak bolje s prevodom. | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 23:15 | |
| pa pogeldaj....bolje ti je..ima nekad prewod...zamisli kako je meni i brani...Moramo da CHITAMO na engelskom i da gledamo na japanskom | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 9 Nov 2008 - 23:27 | |
| Da...Mnogo je teze citati nego slushati engleski...Treba swe da procitash za par sekundi.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 10 Nov 2008 - 0:59 | |
| ma ja ne znam ni srpski, a tek engleski... zamislite onda kako je meni!!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 10 Nov 2008 - 16:06 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 10 Nov 2008 - 18:16 | |
| pa znam ali ne znam, ali znam ma sSalim se.... eeeeee wisSae nisam gospodja Uchiha sad sam gospodja Milićewić, sad sam samo Sasuke-ow werni fan... |
|
| |
_*-Blondie-*_ Izgubljen/a
Datum upisa : 25.09.2008 Broj poruka : 130 Lokacija : **Somewhere Over The Rainbow** Job/hobbies : Pijem sok od djusa xD Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 10 Nov 2008 - 18:57 | |
| ne gledam...ne volim Anime serije,a posebno ne ove sa killovanjem xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 10 Nov 2008 - 19:41 | |
| ja sam to gledala tbog sasuke-a ali sada kada imam NEW loWe...Hm...tesSko da cu o5 gledati ali ima sSanse... |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 10 Nov 2008 - 23:57 | |
| :iii: pocela sam da citam Mangu! Sad! I krenula sam chapter 92. Jeste komplikovano, ali zato ono sto citam govorim naglas pa mi nekako lakse.. .. Samo mi se ne svidja sto je crno-belo, ali nema veze... snalazim se... tu i tamo... Dokle ste vi stigli? | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 10 Nov 2008 - 23:59 | |
| Procitala swe odawno...xDDDDDDD Ali widecesh da se u Mangi deshawaju neke stwari kojih nema u Anime....BAsh mi je drago zbog tebe......xD | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 11 Nov 2008 - 0:02 | |
| Super! Upravo sam stavila onaj drugi tab, ali tek sam pocela... Citam trecu stranu... chapter 90, ne 92 zbunila sam se. Toliko sam trazila to gde sam stala u crtanom, i nasla sam tu stranu! :iii: Nije losa manga, super se snalazim! A sta se desava u poslednjoj epizodi? Ne bih da zurim... XD a mozda i pogledam... XD | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 11 Nov 2008 - 0:06 | |
| Ufff pa Naruto je porastao.... I postoji neka organizacija AKatsuki koja napada selo... Asuma je umro....Kurenai je trudna..... Shikamaru,Ino,Choji i Kakashi su krenuli da se bore sa nekima iz Akatsukija (imena su im Hidan i Kakuzu)......................................To je poslednja epizoda koja je izashla do sad....
A u Mangi se Kakashi bori protiv lidera Akatsukija,i iskoristio je swu swoju chakru tako da ce mozda da umre.........Ali widecemo u sledecem Chapteru.... | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 11 Nov 2008 - 0:10 | |
| aha... Jadan Asuma. A s kim je to ona trudna? :iii: Mene mnogo toga zanima, jedva cekam da procitam celu Mangu! | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 11 Nov 2008 - 0:17 | |
| Pa sa Asumom.... Citaj,znash kako je zanimljiwo... | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 11 Nov 2008 - 0:22 | |
| Citam, iako sam tek procitala jedan chapter! ... I tako sam se slatko nasmejala na onoj vodi od 60 stepeni... ha ha ha... :iii: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naruto...... | |
| |
|
| |
| Naruto...... | |
|