• Best Forum •
Dobrodošli na Best forum. Želimo vam lep i ugodan boravak i nadamo se da ćete ostati sa nama.
Pozdrav
• Best Forum •
Dobrodošli na Best forum. Želimo vam lep i ugodan boravak i nadamo se da ćete ostati sa nama.
Pozdrav
• Best Forum •
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
• Best Forum •

Mesto gde se prijateljstva rađaju!

PrijemRegistruj seportalLatest imagesPristupi
Inspirativna poruka za 02.01.2012. -> Srećna Nova godina! Zaslužite da vas vole, poštuju, cene i postanite bolji ljudi za sebe i ljude oko vas. Cenite prave stvari i budite srećni! Od srca vaš Best forum!

Naruto......

Ići dole 
+31
...Milica...
**Miss Fancy**
*.*Lady Halliwell*.*
$~*~Uckerowa_mawa~*~$
~ A@L.e.X ~
♥LostInHisEyes
Dora_95
~*~Branislava~*~
_*-Blondie-*_
Maka
jelena*rbd*
*$Black Princes$*
*porqe*me*faltas*tu*
Mimi ^^ ♥
scofield
_sk8erka_
~*~cute-girl-dulce~*~
barbie_girl
Macii (:
Aleksa
~ Black Angel ~
The¤Uchiha's¤Greatest¤Fan
Wesna
MisS_Uchiha
sweety girl
Goga
Miroslava
|=|Sunce|=|
~*~Sara~*~
Ian.My.Love.
Milica :)
35 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Sledeći
AutorPoruka
Vip Član
Vip Član

Ženski
Datum upisa : 08.03.2008
Godina : 28
Broj poruka : 16643
Job/hobbies : swe i swashta
Koliko volite ovaj 4um? :
Naruto...... - Page 12 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Naruto...... - Page 12 Right_bar_bleue

Humor : xexexe

Naruto...... - Page 12 Empty
PočaljiNaslov: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyPon 9 Jun 2008 - 14:24

First topic message reminder :

da li gledate ovaj crtani???(prikazuje se na jetixu i na ultra ali je na jetixu bolje jer na ultri ne izgovaraju dobro)
Nazad na vrh Ići dole
http://twilightworld.twilight-vampire.com/

AutorPoruka
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 22:51

meni nisSta nije jasno...mislim jeste, ali nije.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 22:53

ipak nije morao pred njim da ih ubije on je bio mali i nije to mogao basS da razume...
Nazad na vrh Ići dole
~*~Sara~*~
Ozbiljan/na
Ozbiljan/na
~*~Sara~*~

Ženski
Datum upisa : 07.04.2008
Godina : 28
Broj poruka : 3567
Job/hobbies : ?!?!?!?!?!
Naruto...... - Page 12 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Naruto...... - Page 12 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 22:54

Gde se to prikazuje?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.hsm-best4um.one-forum.net
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski
Datum upisa : 20.04.2008
Godina : 31
Broj poruka : 5263
Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu....

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 22:55

MA NIJE iH ON UBIO PRED SASUKEOM!!!!To nigde nije tako prikazano,samo je prikazano da on stoji pored leshewa kad Sasuke ulazi u sobu...Mamu i tatu nije ubio Itachi wec njegow pomocnik Madara Uchiha!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Cool si
Cool si

Ženski
Datum upisa : 14.08.2008
Godina : 29
Broj poruka : 563
Job/hobbies : crtanje,net,zika

Humor : xaxaxxaxxxaa

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 22:57

da,to sam malopre bas citala
Nazad na vrh Ići dole
http://girls4ever.bestofforum.net
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:00

malo su mi odwratne neke epizode iz naruta...
Nazad na vrh Ići dole
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski
Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu....

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:04

Ima gadnih epizoda,ali nishta na swetu nije sawrsheno......
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:08

aha... ah kako je sladak owaj sasuke mamu mu njegowu.... ewo prodje mi o5 naruto sutra u 2 i 40 obawezno me podsetite da gledam naruta!!!
Nazad na vrh Ići dole
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:19

Ja necu biti online tada...Nego dokle su stigli na ultri sa prewodom???shta se poslednje desilo?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:23

neka corawa sa maskom sSto je pre bila pateticno siroce ona hoce da kokne mog malog slatkog preslatkog sasukea i gloopog naruta sa nekim iglama i sad je basS kraj kad sam ja sela da gledam!!!

AH KAKO SI SAMO SLADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKK; SASUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
te querro bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nazad na vrh Ići dole
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:26

JAO JAO JAO TO NIJE DEWOJKA,TO JE MUSHKARAC!!!FUJ
zowe se Haku,i tu ce Sasuke da umre ali ce da oziwi posle...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:28

a da znam da je musSkarac i naruto misli da je lepSSI od sakur(w)e....ah jadan saskeeeee a kad ce da ozowo
a kad ce da umre
a kad ce da crkne
a kad ce da rikne
a kad ce da se probudi
a kad ce da ustane
a kad*?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:30

aaa to je ono kad karur(w)etina place...owako:
ahahahahaha aaaaaaaaaaaaaa
ohhhhhhhhhhhhhh plakacuuuuuuuuuuuu
blAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BLAAAAAAAAAAAAAAAAAA BLAAAAAA
A JOJJJJJJ
IDU MI SUZE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
:buhuhu: :wave: :homer: :ZzZzZ:
EVERYBODY DENS NOW!!!
ah sStA MI JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
arivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayi ayi ayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
te querro bebesito miooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
solo para ti, viva para ti.....
ay kako je lepo biti jaaaaaaaa!!!
Nazad na vrh Ići dole
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:34

Pa widecesh,Sasuke ce da stane ispred Naruta da bi ga spasio i njega ce pogoditi one igle,a Naruto ce ostati ziw,i onda ce Sasuke umreti,ali posle kad budu pobedili Hakua on ce se probuditi...On umire da bi SPASIo nNaruta...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:39

ah kako je to lepo od njega!!! a onaj mali, celawi, debeli sSta on radi za to wreme???? sigurno mu je drago...
Nazad na vrh Ići dole
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:41

Koji bre celawi debeli?????????????????????
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:43

naruto!!!
Nazad na vrh Ići dole
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyČet 30 Okt 2008 - 23:52

lol lol lol lol lol
kako si owo odwalila...Naruto nijee ni celaw ni dbeo
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyPet 31 Okt 2008 - 0:24

pa to mi palo napamet...LoL
sad bi nesSto rekla za sakurino ime ali je malo...ups!!! ruzZna rec... nije ono ,,,sakur(w)a, nesSto josS wulgarnije...nesSto sSto ima neko, ali pomesSano sa njenim imenom...to imaju imenice u musSkom rodu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptyPet 31 Okt 2008 - 23:15

a joj kako odwratno sad je onaj matori ubica hteo nekog da rokne sa onim njegowim welikim nozZem i onda je samo sakura pocela da wrisSti i tu je bio kraj...nekoga je roknuo...ali koga*?
Nazad na vrh Ići dole
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptySub 1 Nov 2008 - 2:06

Nemam pojma...ALi niko nece umreti...Sta\warno se ne secam,dawno sam to gledala...
Nazad na vrh Ići dole
Wesna
Super si
Super si
Wesna

Ženski
Datum upisa : 09.08.2008
Broj poruka : 857
Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu

Humor : ha ha ha

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptySub 1 Nov 2008 - 18:01

A asto je Hokage naredio Itachiju da pobije uChiha klan?
On je roknuo Kakashija, ali ga nije kkill... Haku je zensko. ona je Naruta slagala da je musko. Posle je Zabuza rekao "znao sam da sam pronasao bogatstvo kad sam nasao ovu DEVOJKU." Eto...
A zasto je Hokage naredio Itachiju da pobije Uchiha klan?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptySub 1 Nov 2008 - 21:54

zato sSto je uchiha klan hteo da podigne pobunu protiw sela...(bar mi je tako rekla brana) brana ce ti to bolje objastiti kad dodje meni basS nije najjasnije!!!
Nazad na vrh Ići dole
MisS_Uchiha
Diplomac Best Foruma
Diplomac Best Foruma
MisS_Uchiha

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptySub 1 Nov 2008 - 22:43

Haku je mushko, bar tako pishe u Mangi a Manga je najtacnije...
A Hokage je naredio Itachiju da pobije klan zato shto je klan hteo da se pobuni protiw sela, jer su selo osnowala 2 klana Senju i Uchiha, a za Hokagea je izabran jedan iz Senju klana, i jedan deo Uchiha klana se pobunio pod wodjstwom Madare...Posle su se Madara i 1st Hokage borili i Madara je izgubio i swi su mislili da je mrtaw, ai on je ostao ziw...Kasnije je Uchiha klan postao policija u selu, ali Sasukeow otac je hteo da se pobuni jer je mislio da oni zasluzuju da budu wishe od policije, i oni su smislili plan, ali Itachi je to znao i on je bio shpijun sela, i swe je rekao Hokageu, i onda mu je owaj naredio da pobije ceo klan, a u tome mu je pomogao Madara.......
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Anonymous

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 EmptySub 1 Nov 2008 - 23:21

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad mi je jasno, mislim nije... sSta je to ,,Madara''*?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Naruto......   Naruto...... - Page 12 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Naruto......
Nazad na vrh 
Strana 12 od 23Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
• Best Forum • :: Mediji :: TV :: Serije :: Crtane i Animirane serije-
Skoči na: