Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 22:51 | |
| meni nisSta nije jasno...mislim jeste, ali nije. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 22:53 | |
| ipak nije morao pred njim da ih ubije on je bio mali i nije to mogao basS da razume... |
|
| |
~*~Sara~*~ Ozbiljan/na
Datum upisa : 07.04.2008 Godina : 28 Broj poruka : 3567 Lokacija : Ruma Job/hobbies : ?!?!?!?!?! Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 22:54 | |
| | |
|
| |
MisS_Uchiha Diplomac Best Foruma
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 22:55 | |
| MA NIJE iH ON UBIO PRED SASUKEOM!!!!To nigde nije tako prikazano,samo je prikazano da on stoji pored leshewa kad Sasuke ulazi u sobu...Mamu i tatu nije ubio Itachi wec njegow pomocnik Madara Uchiha!!!!!!!!!! | |
|
| |
The¤Uchiha's¤Greatest¤Fan Cool si
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 22:57 | |
| da,to sam malopre bas citala | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:00 | |
| malo su mi odwratne neke epizode iz naruta... |
|
| |
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:04 | |
| Ima gadnih epizoda,ali nishta na swetu nije sawrsheno...... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:08 | |
| aha... ah kako je sladak owaj sasuke mamu mu njegowu.... ewo prodje mi o5 naruto sutra u 2 i 40 obawezno me podsetite da gledam naruta!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:19 | |
| Ja necu biti online tada...Nego dokle su stigli na ultri sa prewodom???shta se poslednje desilo? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:23 | |
| neka corawa sa maskom sSto je pre bila pateticno siroce ona hoce da kokne mog malog slatkog preslatkog sasukea i gloopog naruta sa nekim iglama i sad je basS kraj kad sam ja sela da gledam!!! AH KAKO SI SAMO SLADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKK; SASUKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE te querro bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:26 | |
| JAO JAO JAO TO NIJE DEWOJKA,TO JE MUSHKARAC!!!FUJ zowe se Haku,i tu ce Sasuke da umre ali ce da oziwi posle... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:28 | |
| a da znam da je musSkarac i naruto misli da je lepSSI od sakur(w)e....ah jadan saskeeeee a kad ce da ozowo a kad ce da umre a kad ce da crkne a kad ce da rikne a kad ce da se probudi a kad ce da ustane a kad*? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:30 | |
| aaa to je ono kad karur(w)etina place...owako: ahahahahaha aaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh plakacuuuuuuuuuuuu blAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BLAAAAAAAAAAAAAAAAAA BLAAAAAA A JOJJJJJJ IDU MI SUZE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... :buhuhu: :wave: :homer: :ZzZzZ: EVERYBODY DENS NOW!!! ah sStA MI JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE arivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayi ayi ayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii te querro bebesito miooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo solo para ti, viva para ti..... ay kako je lepo biti jaaaaaaaa!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:34 | |
| Pa widecesh,Sasuke ce da stane ispred Naruta da bi ga spasio i njega ce pogoditi one igle,a Naruto ce ostati ziw,i onda ce Sasuke umreti,ali posle kad budu pobedili Hakua on ce se probuditi...On umire da bi SPASIo nNaruta... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:39 | |
| ah kako je to lepo od njega!!! a onaj mali, celawi, debeli sSta on radi za to wreme???? sigurno mu je drago... |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:41 | |
| Koji bre celawi debeli????????????????????? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:43 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Čet 30 Okt 2008 - 23:52 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 31 Okt 2008 - 0:24 | |
| pa to mi palo napamet...LoL sad bi nesSto rekla za sakurino ime ali je malo...ups!!! ruzZna rec... nije ono ,,,sakur(w)a, nesSto josS wulgarnije...nesSto sSto ima neko, ali pomesSano sa njenim imenom...to imaju imenice u musSkom rodu... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Pet 31 Okt 2008 - 23:15 | |
| a joj kako odwratno sad je onaj matori ubica hteo nekog da rokne sa onim njegowim welikim nozZem i onda je samo sakura pocela da wrisSti i tu je bio kraj...nekoga je roknuo...ali koga*? |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 2:06 | |
| Nemam pojma...ALi niko nece umreti...Sta\warno se ne secam,dawno sam to gledala... | |
|
| |
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 18:01 | |
| A asto je Hokage naredio Itachiju da pobije uChiha klan? On je roknuo Kakashija, ali ga nije kkill... Haku je zensko. ona je Naruta slagala da je musko. Posle je Zabuza rekao "znao sam da sam pronasao bogatstvo kad sam nasao ovu DEVOJKU." Eto... A zasto je Hokage naredio Itachiju da pobije Uchiha klan? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 21:54 | |
| zato sSto je uchiha klan hteo da podigne pobunu protiw sela...(bar mi je tako rekla brana) brana ce ti to bolje objastiti kad dodje meni basS nije najjasnije!!! |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 22:43 | |
| Haku je mushko, bar tako pishe u Mangi a Manga je najtacnije... A Hokage je naredio Itachiju da pobije klan zato shto je klan hteo da se pobuni protiw sela, jer su selo osnowala 2 klana Senju i Uchiha, a za Hokagea je izabran jedan iz Senju klana, i jedan deo Uchiha klana se pobunio pod wodjstwom Madare...Posle su se Madara i 1st Hokage borili i Madara je izgubio i swi su mislili da je mrtaw, ai on je ostao ziw...Kasnije je Uchiha klan postao policija u selu, ali Sasukeow otac je hteo da se pobuni jer je mislio da oni zasluzuju da budu wishe od policije, i oni su smislili plan, ali Itachi je to znao i on je bio shpijun sela, i swe je rekao Hokageu, i onda mu je owaj naredio da pobije ceo klan, a u tome mu je pomogao Madara....... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 1 Nov 2008 - 23:21 | |
| ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad mi je jasno, mislim nije... sSta je to ,,Madara''*? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naruto...... | |
| |
|
| |
| Naruto...... | |
|