Autor | Poruka |
---|
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 23 Avg 2008 - 20:13 | |
| | |
|
| |
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 23 Avg 2008 - 20:18 | |
| | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 0:17 | |
| Da li znate mozda jos nesto. Da li ce neko od njih da umre. Ja sam gledala neke snimke na youtube. Sasuke drzi Sakurinu sliku i onda ostavlja cvece na grob... ne znam ciji! | |
|
| |
MisS_Uchiha Diplomac Best Foruma
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 10:14 | |
| ma nece niko od njih umreti (naruto,sakura i Sasuke),ali u shippuudenu ce jedan lik Deidara iz Akatsukija ubiti Gaaru pa ce Sasuke ubiti Deidaru a Gaara je postao Kazehage u swom selu pre smrti pa ,ikad bude umro celo njegowo selo ce ujediniti chakru da ga spasu i narawno spasice ga,a Gaara ce osetiti da ga neko woli i da neko brine o njemu... msm da ce shippuuden da dodje na ultru ali cekaj da se naruto zawrshi i da pprodju swi filleri (filler-deshawanja u animeu koja se ne dogadjaju u Mangi tj stripu) ja msm ali to nije sigurno da se sakura i Sasuke da se wencaju jer je sakurin san da se uda za Sasukea a da ce on narawno biti dobar jer ce mu naruto i sakura otworiti oci...ali to ja szamo pretpostawjam... | |
|
| |
Aleksa <Rambo> Ozbiljan/na
Datum upisa : 05.05.2008 Godina : 29 Broj poruka : 3993 Lokacija : AB Beska Vojvodina SRBIJA Job/hobbies : Footballllllllllllllll Koliko volite ovaj 4um? : Humor : Sedim na drvetu i njac njac Visnje
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 10:58 | |
| BRANKA jel to onaj tvoj crtani sto si mi pre pokazivala :D | |
|
| |
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 15:35 | |
| nzm shta sam ti pokazala...mozda jeste naruto... | |
|
| |
The¤Uchiha's¤Greatest¤Fan Cool si
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 17:35 | |
| ja se nadam da ce sasuke postati dobar..a i sakura pocinje da se zaljubljuje u naruta u shipudenu..ali Narutu je sudjena Hinatta | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 17:54 | |
| Ja sam gledala snimke na youtube. Narutu je sudjena Hinata, a Sasuke i Sakura ce da budu zajedno. Gledala sam neke snimke kako se ljube i to. | |
|
| |
~ Black Angel ~ Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 28 Broj poruka : 1306 Lokacija : Zemlja cuda Job/hobbies : ~~ Odbojka ~~ Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 18:00 | |
| jan sam pdgedala 28 epizoda i mene je smorijo | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 18:21 | |
| pa da SasuSaku i NaruHina tako ce biti...nadam se a i Sasuke ce werowatno postati dobar jer ce mu naruto i sakura otworiti oci...aki ko zna shta ce se josh izdeshawati... | |
|
| |
Macii (: Moderator
Datum upisa : 10.05.2008 Godina : 28 Broj poruka : 7237 Lokacija : Tamo :P Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 21:24 | |
| ja znam samo neke likove jer Micy cesto prica o njima....heh ali ne gledam to....nekako mi je glupo...bez uvrede fanovi!... | |
|
| |
~ Black Angel ~ Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 28 Broj poruka : 1306 Lokacija : Zemlja cuda Job/hobbies : ~~ Odbojka ~~ Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 21:40 | |
| ja znam samo neke likove jer Micy cesto prica o njima....heh ali ne gledam to....nekako mi je glupo...bez uvrede fanovi!...
slazem se ne volim | |
|
| |
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 23:43 | |
| pa ok,onda nemoj te bespotrebno da pisete | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 23:49 | |
| i ja msm da je to spam,ali nema weze,wazno je da mi fanoowi odrzawamo temu... da malo komentarishemo likowe,ewo npr Kakashi shta mislite o njemu? meni je on extra lik,i najjaca tehnika je za sada Chidori,ali meni je omiljeni Sharingan.stalno nerwira Gai-senseia i uwek cita onu knjigu,ma cool guy molim bez komentara tipa:ne znam ko je on,nikad cula...ako ne znate za njega nemojte da komentarishete
Poslednji put izmenio brana~sasukefan dana Pon 25 Avg 2008 - 0:00, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 24 Avg 2008 - 23:58 | |
| narawno...Sasuke&Naruto4ver...ne mislim njih dwoje kao u wezi,nego..xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 0:19 | |
| slazem se u potpunosti sa tobom samo shto bih dodala josh likowa... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 1:00 | |
| pa da narawno..a da komentarishem Kakashia...E pa on je NAJJACI LIK!!!!!!!!!!ma cowek je car..njemu swe laganica..a ona knjiga... ewo sad da komentarisemo Rock lee-a: Pa po meni je on mnogo smesan..Sooper je kad se bori...msm bas onako doro se bori,ali je presmesan..prwo kako izgleda a drugo samo kopira ono Gai-a...Ma cepanje...kad sam gledala jedn epizodu u shipudenu gai uzeo da nosi kakashia na ledjima a owaj se namesti da nosi Nejia...XD | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 1:07 | |
| hahahahha Rock Lee je car lik,ja ga bash gotiwim,kako je razbio Gaaru na chunin ispitu,ima nekih scena kad mu prikazu samo zadnjicu a ja crkawam od smeha... ae Neji ja sam njega od pocetka gotiwila,nekako wolim takwe likowe arogantne,egoiste puni sebe,nekako mi je simpaticno,posle kad mu je naruto otworio oci zawolela sam ga josh wishe...ima dobre poteze pogotowu Juken,a i Byakagan je extra,Uchiha i Hyuuga clanowi su mi omiljeni | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 13:26 | |
| owako..Neji me je u pocetku malkice nerwirao..ali ono kad se borio sa Hinatom,a posle mi je bio skroz ok..narucito kad mu je Naruto otworio oci.Cak je u nekim trentcima bio strashno smesan... sad..Shino meni je on nekako tajanstwen i to...msm nema neko swoje JA...bio mi je odbar u onoj epizodi kad Naruto nije smeo da se smeje na sahrani..xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 13:43 | |
| shino je ok lik,ja bash ne wolim bube,nisam ni ljubitelj filera ali ima nekih extra epizoda sa njim,nekako mi je prewishe powucen i tajanstwen... Temari ona mi je najgotiwniji zenski lik posle Tsunade,ima extra tehnike,omiljena borba mi je sa Tenten,razwalila je,a ona i Shikamaru su mi extra par,ona je Gaarina starija sestra i zato je toliko wolim,a i lepa je... | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 14:56 | |
| Meni je ona isto super! E ovako, ja sam nasla na youtube ko ce da bude sa kim.
NejiTen SaiIno ShikaTema KakaAnko I naravno SasuSaku i NaruHina. Pogledajte na youtube. Ukucajte Naruto couples. Kakashi mi je ok lik. Neji, njega nisam gledala u crtanom jos, zato sto nemam jetix... | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 16:04 | |
| Neji ti je u pocetku kao Sasuke arogantan,egoista i misli da je najbolji,samim tim shto je iz Hyuuga clana ima urodjene tehnike kao Sasuke,posle na Chunin ispitu ce se boriti sa narutom i Naruto ce ga pobediti i otworice mu oci... | |
|
| |
Wesna Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 17:43 | |
| Naruto svima otvara oci. . A najbolje je sto ce Kakashi biti sa onom nastavnicom. Ja sam gledala sve epizode do Chunin ispita. Drugi deo testa nisma gledala, zato sto to ide tek od septembra. | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 25 Avg 2008 - 17:51 | |
| da Kakashi i Anko,bash su smeshni... a i Ino i Sai*,nekako mi je Ino wishe za Neji-ja,nzm wishe bih wolela da bude sa njim...a Sai me nerwira i mrzim ga tako da bih najwishe wolela da ostane sam... *Sai ce da zameni Sasukea u Team 7,ali ipak Sasukea niko nemoze da zameni =) | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 26 Avg 2008 - 0:26 | |
| pa narawno...a i nerwira me sto mu je go stomak.A da Temari.Ma temari je carica!najbolja je od zneskih!ima i i najbolje tehnike i swe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naruto...... | |
| |
|
| |
| Naruto...... | |
|