Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 13:37 | |
| |
|
| |
~ Black Angel ~ Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 28 Broj poruka : 1306 Lokacija : Zemlja cuda Job/hobbies : ~~ Odbojka ~~ Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 14:32 | |
| | |
|
| |
MisS_Uchiha Diplomac Best Foruma
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 14:36 | |
| hehe...lici... Ma to ti je jedan lik iz naruta,ewo ti slike... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 14:41 | |
| |
|
| |
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 15:02 | |
| NE NIJE LEPA!!! RUZNA JE!!! ali stwarno,meni je ona bash ruzna kad je mala...kad poraste postaje lepa,ali sad je fuj... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 15:54 | |
| pa kako da ne bude FOOYYY kad se samo ulizuje!?!?!?!?!?! |
|
| |
~ Black Angel ~ Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 28 Broj poruka : 1306 Lokacija : Zemlja cuda Job/hobbies : ~~ Odbojka ~~ Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 17:26 | |
| bas je lepa aj stavite sliku kad poraste | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 17:33 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
~ Black Angel ~ Super si
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 17:53 | |
| ja en mogu da je vidim ima li jos neko | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 18:18 | |
| |
|
| |
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 19:27 | |
| ...iz naruta je: najdobrica: Hinata najsSmeker: Neji, Rock Lee :), Sasuke, Naruto kad odraste najfuxa: Ino najloodji: Naruto! najgluplji: ... najnapaljeniji: ... najtuzZniju pricu ima: Naruto! najbolji trener: kakashi najslabiji: One bebe iz vrtica najruzZniji: Kankuro najlepsSi: Rekla sam najlepsSa:Ino, Sakura, Tsunade, Kurenai, Temari... najlepsSe obucen: Sasuke! Stvarno! najjaci:Gaara! najgluplji razlog zasSto trenira: Ne znam! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Sub 25 Okt 2008 - 20:28 | |
| ja ne znam basS dobro swe likowe pocela sam da gledam tek sad kad su poceli da repriziraju... |
|
| |
The¤Uchiha's¤Greatest¤Fan Cool si
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 26 Okt 2008 - 0:01 | |
| - Wesnna ::
- ...iz naruta je:
najdobrica: Hinata najsSmeker: Neji, Rock Lee :), Sasuke, Naruto kad odraste najfuxa: Ino najloodji: Naruto! najgluplji: ... najnapaljeniji: ... najtuzZniju pricu ima: Naruto! najbolji trener: kakashi najslabiji: One bebe iz vrtica najruzZniji: Kankuro najlepsSi: Rekla sam najlepsSa:Ino, Sakura, Tsunade, Kurenai, Temari... najlepsSe obucen: Sasuke! Stvarno! najjaci:Gaara! najgluplji razlog zasSto trenira: Ne znam! ja se ne slazem.....xxe-....Najjaci u elpoj seriji je pein.....A najtuzniju pricu ima Gaara i ejdan...zaborawila sma kako se zowe | |
|
| |
Datum upisa : 14.08.2008 Godina : 29 Broj poruka : 563 Lokacija : u njegowom zgrljaju..zauwek Job/hobbies : crtanje,net,zika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xaxaxxaxxxaa
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 26 Okt 2008 - 0:08 | |
| a da popunim: ...iz naruta je: najdobrica: Hinata najsSmeker: Sasuke,moj woljeni Gaara,Naruto akd poraste i mozda shimamaru najfuxa: Ino.....Definitiwno ino najloodji: Naruto i Shikamaru najgluplji:Naruto...I mozda Konahamaru najnapaljeniji: SASUKE najtuzZniju pricu ima: Gaara i jos jedan kasnije sto se pojawljuje najbolji trener: kakashi najslabiji: oni klinci swi,a od owih glawnijih ino posto nema posen+bnu neku moc najruzZniji: Kankuro,Rock lee,Choji najlepsSi:Naruto,sasuke,gaara.... najlepsSa:Temari,Ino,Tsunade,Hinata,Sakura i swe kad porastu najlepsSe obucen: Sasuke pretpostaljam najjaci:Pein i Naruto obviamente najgluplji razlog zasSto trenira: Shikamaru | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 26 Okt 2008 - 12:18 | |
| Wanna play da ne mislish mozda na Kimmimaroa(shto se tice najtuznije price) | |
|
| |
*$Black Princes$* Izgubljen/a
Datum upisa : 26.04.2008 Godina : 27 Broj poruka : 31 Lokacija : #Sa DuL $ UcKeR FoReVeR# Job/hobbies : ...slusanje muzike,spavanje... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 26 Okt 2008 - 19:24 | |
| I ja obozavam crtani Naruto naj likovi su mi Sasuke,Gaara,Naruto i Kakashi.Na ultri se sada swe ponavlja glupost!!!!!!!!U koliko sati ima na Jetixu????? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Ned 26 Okt 2008 - 21:31 | |
| oko pola 12 uwece, ima i preko dana ali ne znam kada... |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 27 Okt 2008 - 0:04 | |
| - *dulce y ucker* ::
- I ja obozavam crtani Naruto naj likovi su mi Sasuke,Gaara,Naruto i Kakashi.Na ultri se sada swe ponavlja glupost!!!!!!!!U koliko sati ima na Jetixu?????
:respekt: :respekt: :respekt: :respekt: :respekt: Wolish Sasukea...Dobro doshla u klub...A shto se jetixa tice,ja stwarno ne znam jer ne gledam naruta na twu nego skidam sa neta... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 27 Okt 2008 - 19:09 | |
| e branko kako se zowe onaj matori sSto je ujeo sasukea za wrat*? FOOYYYY KAKAW PSIHOPATA!!! jadan mali sasukeeeeeeeee!!! e a u kojoj epizZodi ce to da se desi*? ako si skinula tu epizodu sa neta aj postawi link... :sam faca: |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Pon 27 Okt 2008 - 19:56 | |
| Orochimaru se zowe matori i ne znam u kojoj je epizodi,sad cu da widim...... To ti je 30 epizoda,ewo ti link za downloaad ali nema prewoda ima samo na engleskom... http://www.megaupload.com/?d=GJHYWGL2 | |
|
| |
*$Black Princes$* Izgubljen/a
Datum upisa : 26.04.2008 Godina : 27 Broj poruka : 31 Lokacija : #Sa DuL $ UcKeR FoReVeR# Job/hobbies : ...slusanje muzike,spavanje... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 28 Okt 2008 - 14:31 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 28 Okt 2008 - 23:14 | |
| - MisS_Uchiha ::
- Wanna play da ne mislish mozda na Kimmimaroa(shto se tice najtuznije price)
DA!na njega mislim...On je morao da bude zatworen u kawezu i swe..jadan | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 28 Okt 2008 - 23:25 | |
| Da stwarno je zalosno...Niko ga nije woleo...Jadnicak............ :plakacu: | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto...... Uto 28 Okt 2008 - 23:28 | |
| da....Ali i sasuke ima tuznu pricu..Ma swi je imaju u narutu! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naruto...... | |
| |
|
| |
| Naruto...... | |
|