| • Best Forum • Mesto gde se prijateljstva rađaju! |
Inspirativna poruka za 02.01.2012. -> Srećna Nova godina! Zaslužite da vas vole, poštuju, cene i postanite bolji ljudi za sebe i ljude oko vas. Cenite prave stvari i budite srećni! Od srca vaš Best forum! |
|
| Da li fenirate kosu? | |
|
+12Milica :) barbie de plastico-miaRBD ♥.KarliČ.♥ _*-Blondie-*_ ~*~Sara~*~ ~ Black Angel ~ |=|Sunce|=| Just One Girl Ian.My.Love. Mimi ^^ ♥ *porqe*me*faltas*tu* MisS_Uchiha 16 posters | |
Autor | Poruka |
---|
MisS_Uchiha Diplomac Best Foruma
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Da li fenirate kosu? Pon 20 Okt 2008 - 13:19 | |
| First topic message reminder :
Pa da li fenirate kosu swaki put posle pranja ili samo u nekim prilikama????????? | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Milica :) Vip Član
Datum upisa : 08.03.2008 Godina : 28 Broj poruka : 16643 Lokacija : in my dreams* Job/hobbies : swe i swashta Koliko volite ovaj 4um? : Humor : xexexe
| Naslov: Re: Da li fenirate kosu? Pon 4 Maj 2009 - 22:58 | |
| | |
| | | barbie de plastico-miaRBD Izgubljen/a
Datum upisa : 04.05.2009 Broj poruka : 70 Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Da li fenirate kosu? Uto 5 Maj 2009 - 20:19 | |
| | |
| | | ♥LostInHisEyes Vip Član
Datum upisa : 03.11.2008 Godina : 29 Broj poruka : 11188 Koliko volite ovaj 4um? : Humor : I tako to na tu temu. xD
| Naslov: Re: Da li fenirate kosu? Ned 24 Maj 2009 - 17:22 | |
| - (=..MitZa...=) ::
- Ja je i ne feniram,imam jedino problem sto mi je nekad talasasta...i onda kad trcim ili tako nesto mi se naelektrise,sto nekim izgleda kao da mi je cupava...al,ok.A ovako se ni ne feniram,ne volim to da radim smorim se...
| |
| | | ~~*Chica*Loca*~~ Cool si
Datum upisa : 05.05.2009 Godina : 29 Broj poruka : 623 Lokacija : U mojoj stolici...Gledam u komp i uzivam!Posle planiram da idem sa Miom u shoping...XD Job/hobbies : Sve i svasta...Volim ples,pevanje,hor,glumu,manekenstvo,pisanje pesama,shoping... Koliko volite ovaj 4um? : Humor : he he he.......ha ha ha
| Naslov: Re: Da li fenirate kosu? Pon 8 Jun 2009 - 20:26 | |
| | |
| | | ♥RazMazEni aNđEo Prolaznik
Datum upisa : 17.06.2009 Broj poruka : 249 Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Da li fenirate kosu? Uto 23 Jun 2009 - 14:51 | |
| sometimes,kad ne znam sta cu sa sobom pa stavljam krastavce na glavu :@: ,feniram kosu,sređujem nokte..........a onda mama uleti su sobu i kaze da je pametnije da ucim nego sto se kako ona kaze ˇˇmackamˇˇ xexe | |
| | | ~ A@L.e.X ~ Prolaznik
Datum upisa : 24.12.2008 Godina : 27 Broj poruka : 367 Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Da li fenirate kosu? Uto 23 Jun 2009 - 20:55 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li fenirate kosu? | |
| |
| | | | Da li fenirate kosu? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |