Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Vockice X) X) X) Uto 6 Jan 2009 - 21:41 | |
| :jujuju: :jujuju: :jujuju: :jujuju: :jujuju: :jujuju: :jujuju: jel gledate? Svi mi kazu da nisam normalna sto gledam sve zive crtace, ja sam samo iskrena. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D | |
|
Mimi ^^ ♥ Vip Član
Datum upisa : 23.08.2008 Godina : 28 Broj poruka : 11826 Lokacija : Over the rainbow.:} Job/hobbies : Jahane,Knjige, Citanje,Filmovi...:) Koliko volite ovaj 4um? : Humor : :D
| Naslov: Re: Vockice X) X) X) Sre 7 Jan 2009 - 0:37 | |
| Jaoj cula sam za ovaj crtani..msm da sam ranije odgledala nekoliko epizoda ali sad sam zaoravila... | |
|
MisS_Uchiha Diplomac Best Foruma
Datum upisa : 20.04.2008 Godina : 31 Broj poruka : 5263 Lokacija : Ispred racunara gledam Naruta i jedem sladoled Job/hobbies : skupljanje labella, slushanje muzike, gledanje anima i seranowih,citanje mange, blejanje na netu.... Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Vockice X) X) X) Sre 7 Jan 2009 - 17:46 | |
| Ja sam isto odgledala par epizoda ali mi je nekako prewishe detinjasto...Bez uwrede.....
@Wesna nisi normalna (nisam ni ja) ali kakwe to weze ima? Samo teraj swoje i briga te shta drugi kazu.... Pa mene moj tata stalno zeza jer sam zaludjena Sasukeom i imam milion njegowih slika na kompu, ali ja ne prestajem da ga wolim zbog toga... Cak shta wishe,redowno se swadjam sa tatom oko toga.... xDDDD Da ne spamujemo owde...Ako hocesh da mi odgoworish na owaj post, napishi mi PM :*** | |
|
Wesna Super si
Datum upisa : 09.08.2008 Godina : 31 Broj poruka : 857 Lokacija : underground :) Job/hobbies : swashta ali najwishe wolim modu Koliko volite ovaj 4um? : Humor : ha ha ha
| Naslov: Re: Vockice X) X) X) Sre 7 Jan 2009 - 19:04 | |
| Ma dobro, znam ja, nema veze. Inace, meni su nekako bas slatke i smesne. | |
|
MilicaPG Super si
Datum upisa : 29.08.2008 Godina : 27 Broj poruka : 926 Lokacija : podgorica Job/hobbies : muzika Koliko volite ovaj 4um? : Humor : hihih
| Naslov: Re: Vockice X) X) X) Pon 2 Mar 2009 - 23:24 | |
| da i meni ba ssu simpaticni | |
|
♥.KarliČ.♥ Vip Član
Datum upisa : 02.01.2009 Godina : 29 Broj poruka : 18503 Lokacija : U osmom nebu..sa Johnom ^^ Job/hobbies : slušanje Bon Jovija i gledanje njihovih koncerata :D Koliko volite ovaj 4um? : Humor : Grrrrrrrrr
| Naslov: Re: Vockice X) X) X) Uto 3 Mar 2009 - 12:47 | |
| | |
|
|=|Sunce|=| Administrator
Datum upisa : 10.02.2008 Godina : 30 Broj poruka : 14975 Lokacija : Bor Job/hobbies : svasta Koliko volite ovaj 4um? :
| Naslov: Re: Vockice X) X) X) Čet 5 Mar 2009 - 23:39 | |
| Cula sam i mozda pogledala neku epizodu ali se ne secam,ali iskreno po nazivu mi je previse detinjasto...Bez ljutnje i uvrede | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vockice X) X) X) | |
| |
|